hirdetés
Érdekesség

Emlékszel még a Váratlan utazás sorozatra? Ennyit változtak a szereplők 26 év alatt

hirdetés

A sorozat hét évadon keresztül futott. Magyarországon kultusszá alakult. Több világsztár is versengett egy apróbb szerepért.

A századfordulós világban játszódó sorozat továbbra is népszerű. Mindig van egy-egy csatorna, amelyik lepörgeti. Nézzük csak, hogy mennyit változtak a szereplők közel harminc év alatt.

Sarah Polley

hirdetés

hirdetés

hirdetés

6 évesen kezdett a sorozatban. Ezután több amerikai filmben is feltűnt. Játszott a Mr. Nobody-ban és a Hibridben. Rendezőnek állt és ott teljesedett ki. Három gyereke született a második házasságából.

hirdetés

Jackie Burroughs

hirdetés

Hetty nénit alakította. Ezért több alkalommal is Gemini-díjjal jutalmazták. 2010-ben, 71 éves korában hunyt el gyomorrákban.

Mag Ruffman

hirdetés

Olivia Kinget alakította. A sorozat befejezése után nem volt különösebben aktív. Inkább színpadi szerepeket játszott és blogot vezetett 2018-ig. Mostanában csak az instájára tölt fel 1-2 fotót, videót. 34 éves házas, gyermeke nincs.

Cedric Smith

Alec King, a család férfi feje volt. Próbálta a gyerekeket jól nevelni. A színészt többször is lehetett látni a sorozat után kisebb szerepekben, de igazán soha nem futott be. Egy gyermeke van Catherine Disher szinésznőtől, de már elváltak.

Lally Cadeau

Janet King szerepéért szintén Gemini-díjjal jutalmazták, de ő is inkább a színpadot részesítette előnyben. 2010 óta nem volt a televízió képernyőjén. Három gyermeke van. Egy az első férjétől, kettő pedig a másodiktól.

Gema Zamprogna

13 éves volt, amikor megkapta Felicity King szerepét. A drámaszakon végzett az egyetemen, de nem kamatoztatta a tehetségét. A színésznő már 46 éves, és három gyermeke van. Pilates és tánc órákat tart 2011 óta.

Zachary Bennett

Felix Kinget játszotta. Talán ő a legsikeresebb Sarah Polley után. Szerepelt a Kijelölt túlélőben, és a Netlfix Esernyő Akadémiájának első évadában. Emellett még a Tin Star Orphans nevű zenekar frontembere és gitárosa. 42 éves, házas. Gyermeke még nincs.

hirdetés

Mit gondoltok?

Forrás: vilagunk.hu

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés