hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Megható

Emma, a világ legidősebb gyermeke: édesanyja is épphogy a nővére lehetne

hirdetés

Tina és Benjamin Gibson, a fiatal amerikai pár már régóta szeretett volna egy kisbabát, azonban sajnos sehogyan sem jött nekik össze. Már minden megoldást mérlegeltek, végül pedig az örökbefogadáson is elgondolkoztak.

A fiatalasszony édesapja azonban egy olyan lehetőséget javasolt, amire addig senki sem gondolt. Arról olvasott az újságban, hogy befagyasztott embriókat is örökbe lehet fogadni.

hirdetés

Ez valójában azt jelenti, hogy a megtermékenyített petesejtet beültetik, és az édesanya azt megszülheti, tehát nem klasszikus örökbefogadással van szó, így a terhesség és a szülés élménye valamint a magzattal való összetartozás kezdeti élménye is megmarad az édesanyának.

Tina óriási élményként élte meg a terhességét, azt mondja, hogy rendkívüli boldogságot jelentett a számára.

hirdetés

Van a történetben egy nagyon érdekes szál is, mégpedig az, hogy a petesejt, amely Tina szervezetébe beültetésre került, még Tina kisbaba korában került le fogyasztásra. Egészen pontosan az édesanya tizennyolc hónapos volt csupán, amikor a kis embriót lefagyasztották. Emma volt a legidősebb lefagyasztott petesejt.

hirdetés

A nőt azonban nem az érdekli, hogy ez Guinness rekordnak számít, őt elsősorban a terhesség élménye, és a kislánya iránti szeretet motiválta.

Az alábbiakban látható egy kedves kis összefoglaló videó Emma történetéről, amelyet a CNN televíziós társaság készített. Bár a videóban angolul ebszélnek, a képsorok is sokatmondóak, ezért megéri belenézni!

hirdetés

hirdetés

Forrás:tudnodkell.info

Következő cikk:   Szinte mindenki kudarcot vall és nem veszi észre, hol van a képen a kutyus, pedig szinte kiszúrja a szemet: te megtaláltad?