hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

Ennek a párnak 11 gyermeke van és mindegyikük nevét ugyanazon 4 betű kombinációival alkották meg

hirdetés

A páros csak az A,E,L és X betűk kombinációt használták a gyermekeik keresztnevének választásánál.

Már a 12. baba is úton van, a szülők azonban úgy döntöttek ez lesz az utolsó terhességük.

hirdetés

A stadeni (Nyugat-Flandria) Gwenny Blanckaert és kedvese Mario Vaneenoo áprilisra várják a 12. gyermeküket. Az mindössze 32 éves édesanya azt mondja, hogy ez lesz az utolsó. Úgy gondolja, hogy bizonyos határokat már elért.

hirdetés

A már önmagában is figyelemreméltóan termetes család azonban nem csak ezzel hívja fel magára a figyelmet.

hirdetés

A szülők már nagyon várják, hogy áprilisban új családtag érkezzen a családjukba. “Fiú lesz” – mondja Gwenny – “és mint minden testvérének, az ő neve neve is a betűk kombinációjából fog állni: A, E, L és X.

A házaspár legidősebb gyermekét. aki még maga is csak 13 éves Alexnek hívják. Ezen a vonalon elindulva választottak a szülők a többi csemetének is nevet.

Így a testvérek a következő neveket kapták: Axel (12), Xela (11), Lexa (10), Xael (9), Xeal (8), Exla (5), Leax (4), Xale(2), Elax(1) és Axle(6 hónapos).

hirdetés

“Már találtunk nevet az új babának. Több kombináció is maradt, de némelyiket lehetetlen kiejteni. Szerencsére mégis találtunk egyet.”

Egy kis kutatással magunk is megfejhetjük talán, hiszen összesen 24 ilyen kombináció létezik, amelyből még 13 lehetőség maradt felhasználatlanul. Vajon mi lehet a jövevény neve, talán Exal ?

Bár a döntés már megszületett Gwenny és Marino a gyermek megérkezéséig titokban tartják.

Egyelőre egy dolog tűnik biztosnak, hogy ezután már nem bővül tovább a család, ennek hátterében azonban nem a felhasználható nevek hiánya áll, hanem egy ennél sokkal praktikusabb indok, méghozzá az , hogy nem maradt több hely az általuk használt autókban.

A család két nagy autóval közlekedik, de Gwenny azt mondja: “Szeretjük betartani a szabályokat. A tizenkettedik gyermekkel a két autó törvényes befogadóképessége elér egy határt!”.

Következő cikk:   Égő gyufaszálat dobott a kávézaccba: mikor megtudtuk, miért, eldöntöttük, mi is ezt csináljuk az idei nyáron

Sokan azt gondolhatják, hogy egy ekkora családot nehéz menedzselni, de Gwenny nem látja a problémát:

hirdetés

“Az emberek mindig a legrosszabb forgatókönyvre gondolnak, de a való életben ez elég könnyen kezelhető”.

Forrás:bovebbenportal.com