hirdetés
Életmód, Emberek, Érdekesség, Megható

Ez a férfi, felesége emlékére ültetett 1000 fát, de 17 évvel később fény derült, tettének valódi okára!

hirdetés

Janet és Winston Howes angol pár, akik 1962- ben házasodtak össze. Ritka és nagyon boldog élet volt az övék. Kevés olyan jól működő házasság van, mint amilyenben ők éltek. Az esküvőjük után egy kis falusi házba költöztek, ahol elkezdték közös életüket.

Az álomotthonuk Wickwar, Gloucestershire-ben található. Nem sokkal azután, hogy itt kezdték élni közös életüket megszületett közös fiúk. Elmondásuk szerint minden jól alakult. Nem kívántak ennél tökéletesebb életet. Jól alakult a farm sorsa, és kapcsolatukban sem merültek fel hullámvölgyek.

hirdetés

Ám 30 év elteltével Janet hirtelen szívelégtelenségben elhunyt. Winston és fia teljesen összeomlottak. Egymást próbálták támogatni, de a gyász egyre mélyebbre húzta őket. Nem tudtak megbirkózni Janet elvesztésével. Ám néhány hónappal az asszony távozása után a férj egy hihetetlen ötlettel állt elő. Tisztában volt azzal, hogy már soha nem kapja vissza szerettet feleségét, de nem tudta elengedni, ezért Janet legkedvesebb helyén, a házuk melletti réten több mint ezer fát ültetett. Senki nem értette a cselekedetét, csak ő meg a fia. Ha valaki kérdezte, hogy ez mire jó azt mondta, így tovább él az emléke.

hirdetés

hirdetés

Ám 17 évvel később fény derült a titokra. Egy hőlégballon épp arra tartott hazafele, mikor a pilóta, Andy Collett felfedezte Winston művét. Először nem akart hinni a szemének, de aztán rájött, hogy ezt biztosan valami szerelmi történet övezi. Ekkor még nem ismerte a Winston-ék történetét.

Egy szívet formáló rét amit körülvesz a hatalmas erdő. A pilóta a riporternek elmondta:

“Ez volt a legcsodálatosabb látvány, amit valaha láttam az égből. Tökéletes szív volt elrejtve a szemek elől”

hirdetés

“Azt gondoltam ez egy remek ötlet – inspiráló volt – és több ezer tölgyfát ültettem. Miután befejeztük egy padot tettünk a mezőbe, kilátással a dombra, ahol éltünk ” – mondja Winston miután a híres kis szív alakot formáló erdőről kérdezték. Fiával ide jártak, ha nehéz időket éltek meg. A szív csücskéből egy sövény vezet Wotton Hill falu felé, ahonnan Janet származik. Tavasszal még szebb ez a hely, hisz gyönyörű nárciszokat is telepítettek amik ilyenkor virágba borítják a rét bizonyos részeit.

Következő cikk:   Az interneten, mindenki előtt megalázta leendő férjét, miután rájött, hogy mennyiért vett neki eljegyzési gyűrűt
hirdetés

Forrás:szorakoztato.com