hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Történetek

Ez a hölgy két gyereket is örökbefogadott: feltűnt neki valami a babáknál, a DNS-teszt pedig igazolta gyanúját

hirdetés

Történetünk kezdetén Katie Page nem volt épp túl jó passzban. Házassága zátonyra futott, se férj, se gyerek nem volt mellette. Pedig Katie érezte, hogy jó anya válna belőle, így úgy döntött, hogy megpróbálkozik az örökbefogadással.

Nem sokkal ezután tudomást szerzett róla, hogy egy négy napos babát a kórházban hagyott az anyja, az intézmény pedig olyan embert keres, aki hazavinné és befogadná a csöppséget.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Katie egy percig sem habozott, magához vette a kicsit. Tizenegy hónapig nevelte kitartóan és odaadóan a kisfiút, végül a hatóságok is engedélyezték az örökbefogadást.

Már kezdett azon gondolkodni, hogy jó lenne egy kistestvér a gyerkőc mellé, amikor újabb telefont kapott a kórházból, egy másik ott hagyott baba ügyében. Katie ebben az esetben sem gondolkodott túl sokáig, azt a kislányt is örökbe fogadta.

hirdetés

Ahogy nézegette a papírokat, feltűnt neki, hogy az anya keresztneve mindkét gyermek esetében megegyezik. Kutatómunkájának köszönhetően kiderítette, hogy nemcsak a keresztnév stimmel, az anya teljes neve ugyanaz!

Ezek után elvégeztetett egy DNS-tesztet, és az eredmény az lett, amit várt: bebizonyosodott, hogy a két általa teljesen véletlenül örökbefogadott gyermek valójában egymás testvére!

Mások azt mondanák, hogy mindez a szerencsén múlt, Katie szerint a Gondviselés keze van a dologban:

Itt megnézheted a boldog családot:

hirdetés

Forrás:www.fontosszavak.info

Következő cikk:   Állatorvos hallgatók vizsgáznak ornitológiából