hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

Ez az 5 dolog elijesztheti a férfit a randin

hirdetés

Sokan úgy vélik, hogy a randizás vagy a párkapcsolat egy rendkívül bonyolult és körülményes dolog. Ennek köszönhetően néha nincs is kedvünk randira menni, vagy ismerkedni. Egy nyűg az egész. Ki kell magunkat “kerázni”, meg jó pofát vágni. Pasiként anyagi csőd is lehet, ha épp egy drága éttermet találtok. Ráadásul lehet, hogy bevágnátok egy jó kis cupákos, csülkös pacalt, de nem lehet, mert hát, hogy néz az ki?! Helyette pipiskedtek valami egyszerű, de legalább drága felett. Kész hacacáré az egész, de valljuk be, hogy nincs más módja ennek. Ha párt akarunk találni magunk mellé, akkor bizony végig kell menni ezen a nyűgös procedúrán. Persze, még fiatalon tök jó dolog. Pörgésben, lendületben, játékban tart, ha egy pár óra erejéig össze kell kapnunk magunkat, hogy meggyőzzük a másikat arról: “Én kellek neked…”.

Mindkét félnek megvan a maga szerepe a randik és az ismerkedés során. Mostani cikkünkben a nőkre térnénk ki, bár eme a hibák bármelyik felet elijeszthetnék, ha a másik elköveti. Nem kell nagy dolgokra gondolni, odafigyelés kérdése az egész. Számtalan dolog van még, amin áll vagy bukik a randi, de kezdjük ezekkel. A gond egyébként az, hogy az alább felsorolt “hibákat” már csak akkor fogják a lányok szemére hányni, amikor már kár a gőzért, a hajó ugyanis elúszott.

Ha magadra ismersz, akkor gondolkodj el, hogy nincs-e itt az ideje egy kis változásnak…

hirdetés

Mobilozás
Elő se vedd a táskádból. Elmentek egy étterembe és kiteszik elétek a fenséges ételkölteményt, majd te elkezded a követőid nyálát folyatni egy kajafotóval, miközben a párod unatkozik. Könnyen megtöri a hangulatot, ha nekiállsz fotózgatni vacsora közben. A közös képet sem kell erőltetni. Az, hogy esetleg görgetsz kettőt-hármat instán vagy facebookon pedig az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetsz egy randi során. Nem mobilozunk! Ha nem bírod ki, akkor két lehetőség van: Függő vagy? Esetleg ennyire unalmas a randi? A srác ezek közül választhat és egyik sem fog neki tetszeni. Nincs mobilozás. Pont!

Következő cikk:   25 éves személyi edzőre cserélte le feleségét és gyermekei anyját Dolph Lundgren: már el is jegyezte a meseszép hölgyet

Hosszú készülődés
Örökös sztereotípia, hogy a nők órákon keresztül képesek készülődni. Hajmosás-szárítás, sminkelés, öltözködés… “jajj nincs egy göncöm sem stb.”. Tök jó, hogy próbálsz porcelánbabaként, hibátlanul felvonulni, de ha mindeközben a párod ott ül a kanapén és unatkozik, az rettentő idegesítő tud lenni. Ha, ezalatt a kocsiban vár, az még rosszabb. Ha neked órák kellenek ahhoz, hogy összekapd magad, akkor érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnod. Persze, senki sem azt várja, hogy kócos hajjal, gyűrött göncben menj randizni, de nem kell mindent az élére állítani. Legyen egy kicsit természetesebb a megjelenésed. Rengeteg időt spórolsz vele a készülődés során, ráadásul a pasiknak is jobban fogsz tetszeni.

hirdetés

Flörtölés
Ha randizni mész, akkor a figyelmed középpontjában egy ember legyen. Az, aki elhívott. Ha nem igazán jön be a srác, se kezdj el másokkal flörtölni közben. Nem kell mindenkit lenyűgözni. Pláne nem a taxist, pincért vagy a mozi jegyszedőjét. Lehet, hogy jól esik, ha megbámulnak, vagy incselkednek veled, de a fiú, akivel mész, könnyűvérűnek fog találni. Az pedig szép kis baleset.

hirdetés

Expasik
Semmilyen kontextusban sem kell megemlíteni az exeket. Ha rákérdeznek is igyekezzünk tömören, egyszerűen válaszolni. Ha lehet tereljük a témát. Nem kell őket felhozni. Pláne nem dicsérgetni. Az egy végzetes dolog. Az exek nem részei a kapcsolatunknak. Elengedtük őket hónapokkal, évekkel ezelőtt. Nem a randid mellett kell nosztalgiázni.

Kamuzás
A hazugság előbb vagy utóbb, de kiderül. Ha az ismerkedés során bizonyos dolgokat “felpúderezel”, hogy imponálóbb legyél, ciki lesz, amikor kiderül, hogy kamuztál. Tartózkodjunk ettől már a kezdeteknél. Nincs értelme! Gondolj bele, hogy már fülig szerelmes vagy, együtt terveztek és kiderül, hogy bizonyos dolgokban nem voltál őszinte. Mi van, ha ekkor fognak dobni?! Az nem hiányozna…

Következő cikk:   40+ hihetetlen érdekesség, amiről még biztosan nem hallottál
hirdetés

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

hirdetés

Forrás:bovebbenportal.com