Életmód, Emberek, Érdekesség

Ezek a nők hozzák lázba a férfiakat a legjobban. Te is közéjük tartozol?

Sokak szerint nem minden esetben csak a külső a legfontosabb egy adott személyben, hanem a belső értékek is. Nos, ebben valóban van valami, mert hiába szép/helyes valaki, ha belül üres és kietlen. Nyilván mindenkinek az a legoptimálisabb ha kívül-belül szép/helyes egy illető, de az élet nem kívánságműsor. Egyesek szerint a gyönyörű nők és jóképű férfiak helyzeti előnyben vannak minden téren, legyen az munka, magánélet vagy bármi más. Ők a kinézetük miatt előbb jutnak munkához és párhoz mint egy átlagos, vagy nem túl dekoratív ember.

Meg kell jegyeznünk, hogy a szépség egy rendkívül szubjektív dolog, hisz mindenki mást és mást tart annak. Sokan úgy vélik a szépség a megfelelő étrendnek, jó bőrápolási rutinnak, de mindenekelőtt a géneknek köszönhető. Voltaképpen eme elméletben van némi logika. Néhány hölgy több millió forintot költ el arra, hogy végre valahára elégedett legyen önmagával és szépnek tartsa magát, míg mások tökéletesen elégedett a kinézetükkel, hála a jó géneknek. Egyesek úgy vélik a zodiákus jegyeknek is köze van a dologhoz. A Cosmopolitan magazin szerint a férfiak jobban kedvelnek bizonyos csillagzatú hölgyeket. Ma őket mutatjuk be.

1, Bika

A Bika csillagzat alatt született hölgyek tisztában vannak azzal, hogy szépek és tudják, hogy mások is ezt gondolják róluk. Néha beképzelteknek tekintik őket, de rövid időn belül kiderül, hogy a kissé nárcisztikus személyiségjegy életük szerves része. Bár tudják, hogy jól néznek ki, mégis vigyáznak alakjukra. Folyamatosan járnak edzőterembe és odafigyelnek étkezésükre. Szeretik magukat a tükörben nézegetni, főleg ha tudják mindent megtettek megjelenésükért.

2, Ikrek

Az Ikrek nők nem kifejezetten a férfiak tipikus szépségideáljai, de egyediségüknek, stílusérzéküknek köszönhetően akarva-akaratlanul is magukra vonzzák a figyelmet. Szeretnek kitűnni a tömegből, ezért olyan ruhákat vásárolnak, melyeket mások nem vennének fel. Legjobb az egészben, hogy még jól is néznek ki bennük. Mivel igazán eredetiek így sokan féltékenyek rájuk. Lehetetlenség közömbösen elhaladni mellettük.

3, Szűz

A Szüzek általában sokkal fiatalabbnak néznek ki valódi koruknál, így a felnőtt nőket is gyakran hiszik fiatal lányoknak. Az ő egyediségük és különlegességük ebben rejlik. Ártatlan megjelenésük a legnagyobb kincsük, mely vonzza az embertömegeket. A kislányos báj és szépség viszont nem minden. Nőtársaiktól az különbözteti meg őket, hogy édesek, gyengédek és bájosak. Az erősebbik nem képviselői leginkább egy finom süteményhez társítja őket, amit szívesen elfogyasztanának desszertként. Te hallottál már valaha ennél szebb bókot?

4, Mérleg

Az emberek leginkább a kaméleonhoz hasonlítják a Mérleg jegy szülötteit. Aminek az az oka, hogy megjelenésük és viselkedésük is gyorsan változik. Egyszer nagyon édesek és bájosak mint egy kislány, máskor eleganciájukkal és magabiztosságukkal szédítik meg az embereket. Tökéletesen tudják, mely álarcukat öltsék magukra, s ebben rejlik sikerük kulcsa. Szépségükkel bárkit képesek elvarázsolni.

5, Vízöntő

Végül, de nem utolsó sorban jöjjenek a Vízöntők. Eme jegy hölgyei nagyon szerencsések, mert nemcsak látványosan szépek, de nagyszerű személyiséggel is rendelkeznek. Rengeteg férfi szívét képesek megdobogtatni. Annak ellenére, hogy tisztában vannak adottságaikkal, nem egoisták vagy önzők. Zavarba tudnak jönni, ha kapnak egy bókot, de ezzel egy időben lelkük megtelik önbizalommal. Kell ennél több?

Neked mi a csillagjegyed? Benne voltál a fent felsorolt 5-ben?

Forrás:vilagunk.hu