hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

Ezért csináltatott a szomszédom egy lyukat a lakáskulcsokra. Zseniális ez az ötlet!

hirdetés

hirdetés

Számos praktikus megoldásról szerezhetsz most Te is tudomást, ha megnézed velünk ezt a kis rövid videót. Rövid magyarázat a felvételhez:

1. Ha gondot jelent, hogy megtaláld a ragasztószalag végét, és nem akarsz vele percekig bíbelődni, itt egy egyszerű megoldás: hajtsd vissza félig háromszög alakban letépés előtt. Probléma megoldva!

hirdetés

2. Voltál már olyan helyzetben, hogy piszkos kézzel kellett volna használnod a telefont, és nem reagált az érintőképernyő, vagy ha mégis , zavart, hogy tiszta kosz lesz? A megoldás: tedd a mobilt egy légmentesen záródó nejlonzacskóba, és használd így!

hirdetés

3. Természetes, hogy soha nem tároljuk a számzár kódját, vagy a PIN kódot leírva. De mi van, ha mégis elfelejtjük? A legegyszerűbb egy papíron tárolni egy olyan kombinációt, amelyből egy egyszerű matematikai képlettel (pl. minden számjegy duplája annak, amit felírtunk stb.) kiszámolható a kód. Elég a képletre emlékeznünk.

hirdetés

4. Ha már beállítottad a vízmértéket, akkor csak annyi a dolgod, hogy bejelöld. Ám éppen ilyenkor szokott elmozdulni a vízmérték a falon. Tegyél az elejére és a végére egy-egy befőttes gumit, így nem fog elmozdulni a vízmérték.

hirdetés

5. Előfordul, hogy sok kulcs van a kulcscsomónkon, de a legtöbb kulcsot csak ritkán használjuk. Ha még hasonlóak is a kulcsok, meg vagyunk lőve. Megoldás: a rendszeresen használt darabokra fúrjunk egy lyukat.

Ha ennél fogva teszed bele a karikába, akkor ez mindig egy kicsit ki fog lógni a kulcscsomóból, és egyből megkapod, amelyikre szükséged van.

Íme, a trükkök videón:

hirdetés

hirdetés

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Forrás:tudnodkell.info

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés