Érdekesség

Feleségét és két gyermekét elhagyta, hogy nőül vehesse saját anyósát: Ezeket válaszolta a kínzó kérdésekre.

Clive Bunden olyasmin ment keresztül, ami (szerencsére) nem gyakran esik meg a világon…

A férfi már 8 éve élt házasságban a feleségével, amikor egy olyan beszélgetés zajlott le köztük, aminek az lett az eredménye, hogy az asszony soha többet nem hajlandó szóba állni a férjével.. Helyesebben azóta már ex-férjével – számol be a Mirror.

De mi lehetett az, ami ilyen mértékben sokkolta a derék feleséget? Hát olyasmi, amitől bárki padlót fogott volna. Íme a történet:

Clive azon a bizonyos estén azzal állt a neje elé, hogy el akar válni valaki más miatt… Ráadásul az a bizonyos más valaki az asszony édesanyja, Brenda volt. Igen, jól olvasod: a férfi anyósa!

Bár eleinte nem kedvelték egymást, az intenzív ellenszenvből később erős kötelék lett, a férfi feleségének (és egyben az idős hölgy lányának) háta mögött.

Ez pedig aztán az ominózus beszélgetésig, egy csúnya válásig és egy meglehetősen különös “lánykérésig” vezetett.

A jogszabályok azonban nem engedték meg, hogy közeli rokonok házasságot kössenek, ezért letartóztatták a szerelmes férfit.

Végül azonban, 15 évvel ezelőtt jogszabályváltozás miatt a házasság mégis létrejöhetett. Az esküvőn ugyanakkor egyetlen rokon sem tette tiszteletét, és az azóta eltelt idő sem volt elég a sebek begyógyítására: a család továbbra sem beszél velük.

Ők azonban kitartanak egymás mellett. Ahogy Clive fogalmazott a kínzó kérdésekre válaszul: “sosem voltunk olyan boldogok és erősek, mint amióta együtt vagyunk!

Forrás: tudnodkell.info