hirdetés
Egyéb, Emberek, Érdekesség

Hajszálpontos személyiségteszt fedi fel, milyen kis boszorkány lakozik benned: csak egy seprűt kell választanod

hirdetés

Bizony minden nőben ott rejlik egy csipetnyi varázslat, egy csepp misztikum, egy kis boszorkány, aki alig várja, hogy felszínre törjön. Nézd meg te is varázslatos oldalad, olvasd el a választásodhoz tartozó jellemzést:


1-es seprű:

Jók a megérzéseid, és ezt ki is használod. Éleslátásodnak köszönhetően sok buktatót és felesleges kockázatot kerülsz el. Ahhoz is értesz, hogy hogyan domborítsd ki saját jó tulajdonságaid, ennek pedig nagy hasznát veszed a munkád során. Hatással vagy másokra, képes vagy rövid idő alatt elbűvölni környezetedet. Már sokszor kellett újrakezdened dolgokat a nulláról, de mindig talpra álltál, igazi túlélő vagy!

hirdetés

2-es seprű:

Rendkívül vonzó vagy, ami kifejező tekintetednek, választékos beszédednek, és jó modorodnak köszönhető. Érzékeny vagy, olyan ember, aki szereti a szép, cizellált dolgokat. Gyorsan kiismered az embereket, néha előbb tudod, mit fognak mondani, mint ők maguk. Ez a tulajdonságod sok párkapcsolati kudarctól óv meg.

hirdetés

3-as seprű:

hirdetés

Képes vagy befolyásolni, manipulálni másokat. Egy-egy mondattal, tekintettel, jó hangsúlyozással meg tudsz győzni embereket arról, hogy azt csinálják, amit szeretnél. Pillanatok alatt az ujjad köré csavarod a férfiakat. Azonban ezt a képességedet nem mindig használod, ugyanis önfeláldozó személyiség vagy, aki akkor boldog igazán, ha másokon segíthet. Saját érdekeid olykor háttérbe szorítod mások érdekében.

4-es seprű:

Azt vallod, hogy rend a lelke mindennek! A kiegyensúlyozottságra törekedsz kívül-belül. Azt szereted, ha a körülötted lévők is a rendezettségre és a harmónia megteremtésére törekednek. Sokan tisztelnek, nagy tekintélyed van, talán épp rendezett életvitelednek köszönhetően.

hirdetés

5-ös seprű:

A bizalom rendkívül fontos számodra. Ha valaki rád bízza titkait, az biztos lehet benne, hogy kettőtök között marad a bizalmas információ. Cserébe te is ezt várod el másoktól. Nagyon jó érzéked van a tanításhoz, környezeted csak úgy issza a szavaid, adnak a véleményedre.

Következő cikk:   Egy tervező, aki a legabszurdabb lakásinak képeit gyűjti össze hobbi gyanánt

6-os seprű:

Nagyon jó emberismerő vagy, hamar rájössz, ha a másik nem őszinte, vagy leplezni próbál valamit. Az érdekembereknek nem sok sansza van a közeledben. Elveidért és véleményedért mindig kiállsz, olykor kifejezetten karcos stílusban. Nem viseled el a butaságot, és a primitívséget.

7-es seprű:

hirdetés

Te a saját fejed után mész, történjen bármi is körülötted. Akkor is kitartasz eredeti terveid mellett, ha a körülmények közben teljesen megváltoznak. Nem akarsz beállni a sorba, követni a trendet, a saját utadat járod, akkor is, ha ezért olykor nagy árat kell fizetned. Kevés dolog van, amit jobban utálsz a segítségkérésnél. Irigylésre méltó tulajdonságod, hogy nem ijedsz meg a problémáktól, azokat izgalmas kihívásként éled meg.

Forrás:ketkes.com