hirdetés
Egyéb, Emberek, Érdekesség

Hány embert látsz a képen: ha 6-nál többet, akkor különösen magas vizuális intelligenciával rendelkezel

hirdetés

Az optikai csalódások és a vizuális képességeket fejlesztő feladatok lehetővé teszik számunkra, hogy leellenőrizzük a kritikus gondolkodási képességünket. Ezt a festményt Octavio Ocampo, mexikói művész alkotta.

Nem véletlenül adta Octavio Ocampo – „A Tábornok családja” címet festményének, egyszerűen elképesztő alkotás, melyen több ember alakja látható. Bevallom őszintén, hogy nekem először csak öt volt meg és elég sokáig néztem, mire meg lett az összes! Az emberek 90 százaléka nem találja meg mindet, kíváncsi vagyok, neked menni fog-e!

Hány embert látsz a képen?

hirdetés

Octavio Ocampo kreativitása határtalan. Különböző képeket, személyeket illetve tárgyakat kombinál olyan módon, hogy a végeredményen egészen meghökkentő lesz. Ezek az illúziók eltérnek a valóságtól, a szem által gyűjtött, az agyban feldolgozott információk összessége.

A kép első pillantásra egyszerű festménynek tűnik, amin csak a tábornok található, ha viszont tovább nézzük, akkor feltűnik a tábornok családjának tagjai is.

hirdetés
hirdetés

A helyes megfejtés: a képen összesen 9 ember látható! Ha megtaláltad mind a kilenc embert, akkor egy igazi profi vagy!

hirdetés

Forrás:www.viccesszavak.com

Következő cikk:   25 éves személyi edzőre cserélte le feleségét és gyermekei anyját Dolph Lundgren: már el is jegyezte a meseszép hölgyet