hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

Hogyan fedik fel lábaink a legbelső gondolatainkat… Mindent tudtam az első pillanattól fogva!

hirdetés

hirdetés

Testbeszéd– az egyik legfontosabb információforrás. Természetesen a nap folyamán sokat vagyunk mozgásban, de minden embernek van kedvenc testtartása, mely sokat elárul a természetéről. Ma az ülés közbeni különböző lábtartásról fogunk beszélni.
Lábak helyzete

1.”A” pozíció

hirdetés

Azok az emberek, akik idejük nagy részében ezt a pozíciót részesítik előnyben, nagyon bizonytalanok és kicsinyesek. Rendkívül zavarja őket az a tény, hogy ez ellen nem tehetnek semmit. Az ilyen emberek gyakran túlbecsülik erejüket és képességeiket.

hirdetés

Befelé forduló típusúak, akik nem tolerálják a zajos társaságot és szabadidejüket magányosan szeretik eltölteni. Ennek ellenére mégis jól ismerik az embereket, pontos elemzésre képesek.

hirdetés

hirdetés

2.”B” pozíció

Azok az emberek akik idejük nagy részében ebben a pozícióban szeretnek ülni,- magabiztosak saját erejükben és képességeikben. Vezetésre születtek, nagy áldozatokra képesek a karrierjük érdekében. Szeretik a változatosságot, nem bírják az egyhangúságot. Az ilyen lábtartás nagyon gyakori Európában és Ázsiában.

hirdetés

3.”C” pozíció

Ezeket az embereket gyakran méltánytalanul vádolják gondatlansággal és hanyagsággal, annak ellenére, hogy csukott szemmel is megtalálják a szükséges dolgokat. Jellemzőjük, hogy sajátos felfogásuk van a rendről és magáról az életről. Fő hibájuk- képtelenek egy dologra sokáig koncentrálni. Figyelmüket könnyű elterelni.

4.”D” pozíció

Emberek, akik ezt a testtartást kedvelik,- őszinték, becsületesek és egyenesek. Jellemző erényeik a pontosság, módszeresség és a pedantéria.

Előfordul, hogy néha túlságosan rendmániások. Ezek az emberek távolságtartóan viselkednek, de a maszk mögött arany szív rejtőzik.

5.”E” pozíció

Ezek az emberek zárkózottak és visszafogottak. Nagyon érzékenyek a kritikára, ezért nehezen viselik a legkisebb szemrehányást is. A jó kapcsolat fenntartása érdekében még a barátoknak sem szabad megsebezni a lelküket.

hirdetés

Ezek az érdekfeszítő tények sokkolták szerkesztőségünket! Ne felejtsd el megosztani barátaiddal ezeket a nem mindennapi tényeket.

Forrás:bidista.com

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés