hirdetés
Egyéb, Emberek, Érdekesség

Így kell megfelelően kiválasztani a magas sarkú cipőt. Én csak ezek szerint választok

hirdetés

A magas sarkú cipőt a nők többsége imádja. Viszont, a szebbik nem többsége nem tudja, hogy a cipő kiválasztásnál nem csak a divatot, hanem kényelmet is figyelembe kell venni. A „megfelelő” cipő kiválasztása a könnyedség, a kényelem és a boldogság érzésével ajándékozza meg viselőjét.

Megosztjuk veled a megfelelő magas sarkú cipő kiválasztásának a titkát. Jegyezd meg ezeket az egyszerű ötleteket, és soha nem fogsz tévedni a cipőválasztásnál!

Kényelmes cipősarok

hirdetés

1. Az első tanács nem bonyolult. Az orvosok is megerősítik, hogy a mindennapos használatban lévő cipő sarka ne legyen magasabb 2-4 cm-nél.

hirdetés

2. A második tanács segít a neked ideális sarokmagasság kiválasztásában. Használd ezt az egyszerű képletet: ( (testmagasság/lábhossz)-1,61)x10. Például, az én testmagasságom 170 cm, a lábam hossza 80 cm. Behelyettesítjük ezeket az adatokat a képletbe: ( (170/80)-1,61)x10=5,15. Ebben az esetben az ideális sarok magassága nekem 5,15 cm.

hirdetés

3. Az ünnepi cipő kiválasztásánál lehet ehhez a trükkhöz folyamodni: kényelmesen el kell helyezkedni a székben és kinyújtani előre a lábat (nem szabad hátra feszíteni a lábujjakat) és meg kell mérni a távolságot a sarok és a felső talppárna közöt. A kapott érték természetes lábhajlítás mértéke, ami megegyezik az ünnepi cipő ideális sarok magasságával.

hirdetés
hirdetés

Kívánjuk, hogy minél többször ragyogj, miközben kényelmes és szép cipő viselsz! Ismerj meg több fortélyt, melyek segítenek a minőségi cipő kiválasztásában.

Forrás:bidista.com

Következő cikk:   A temetőben egy sír rendezése közben ráleltem egy sírfeliratra, amit azóta sem tudok elfelejteni