Érdekesség

Így néz ki ma Madonna? A rajongók aggódnak: “Mit művelt ez magával?”

Madonnát “a pop királynőjének” nevezik. Szakmájában a csúcsra jutott. Azt azonban nem mindenki tudja, hogy a sztár nemcsak énekes, hanem zeneszerző, dalszerző és táncos is. A jelenleg 64 éves művész egy ideje nagyon aktív a közösségi médiában. Az elmúlt néhány hónapban feltűnt, hogy az arca egyértelműen megváltozott. Hogy néz ki ma Madonna? Az énekesnő rajongói egyértelműen aggódnak az átalakulása miatt.

Madonna “A pop királynője”
Madonna, vagy inkább Madonna Louise Ciccone olyan nő, akinek élettörténetét legendás. A rendkívül tehetséges és szorgalmas 64 éves hölgy zeneszerző, dalszerző, zenei és filmproducer, táncos, színésznő, rendező, forgatókönyvíró, divattervező, író és vállalkozó. De az emberek a világ minden tájáról elsősorban popzenei ikonként ismerik. Egy ikon, amely ledönti az erkölcsi korlátokat, vitákat gerjeszt, és mindenekelőtt a saját útjait járja.

Madonna karrierje véget nem érő sikerek sorozata. Az összesen 14 albumot kiadó sztár közel 300 díjat nyert, köztük hét Grammy-díjat és húsz MTV Video Music Awardot. Becslések szerint 2022-ben az énekesnő felvételei több mint 400 millió példányban keltek el. Ez teszi őt a történelem legtöbbet eladott zenei kiadásával rendelkező nőjévé!

Hogy néz ki ma Madonna?

A popkirálynő túlzásba vitte a plasztikai műtéteket. Szinte rá sem lehet már ismerni…

Az arca olyan, mint valami karikatúra…

Forrás: vilagunk.hu