hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Megható

Jó tett helyébe, jót várj: csak néhány üres üveget vitt vissza az anyuka a boltba, milliomos lett belőle

hirdetés

Sokszor ér minket olyan meglepetés az életben, amire nem voltunk felkészülve. De elképzelhető, hogy ez a meglepetés kellemes és ilyenkor a legjobb, ha egyszerűen elfogadjuk, ami történt velünk.

Egy norvég édesanyával, Gunhild Lygre-vel érdekes dolog történt, jelentette a TV2.no.

Egyik nap éppen boltba ment, hogy gyorsan vásároljon még valamit a vacsorához. Még gyorsan visszavitte az üres üvegeket és ezeket bedobálta a gyűjtő dobozba. A gép ilyenkor megkérdezi, hogy az aprópénzt felajánlja-e a vöröskereszt számára.

hirdetés

Az anyuka elmondta, hogy ő mindig ezt az opciót választja, és mindig adományoz a vöröskereszt számára, jelentette a csatorna.

Ez alkalommal az adományozással óriási szerencsében volt része az anyukának. A pénz adománnyal mindenki automatikusan részt vesz egy nyereményjátékban, így az édesanya is. Miután bedobta az üres üvegeket és megkapta érte a bizonylatot, arról értesült, hogy 30 millió forintnyi összeget nyert!

hirdetés

– Ezek után végig remegő lábakkal mentem végig a bolton a bevásárlás ideje alatt, mondta az édesanya.

hirdetés

Gunhild és családja a szülei házában laktak, az alagsorban. Már nagyon régóta arról álmodoztak, hogy saját lakásuk legyen. Az édesanyának még csak időszakos munkája van és a család nem tudott kölcsönt felvenni, de már elkezdtek egy új lakást keresni.

hirdetés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

hirdetés

Forrás:www.viccesszavak.com

Következő cikk:   12 sztárcsemete, aki teljesen másképp néz ki, mint gondolnánk