hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

Jó vagy rossz feleség vagy? – A horoszkópod elárulja

hirdetés

Az, hogy ki a jó és ki a rossz feleség természetesen csak nézőpont kérdése. Nem kell ahhoz éjjel-nappal mosni, főzni és takarítani, hogy valakit jó feleségnek nevezzünk. Ennél ugyanis sokkal többről van szó. A jó feleség gondoskodó, de ugyanakkor megállja a helyét máshol is, nemcsak otthon. Minden férfinak megvannak a maga igényei és ha ezeket a feleség kielégíti, akkor bizony jó asszonynak nevezhető.

Az asztrológusok szerint azonban a csillagjegyek meghatározzák azt, kiből lesz jó és kiből lesz rossz feleség. Az állatöveknek vannak közös tulajdonságaik, amelyek meghatározzák az egészséget, a házasságot és az abban betöltött szerepet. Egy jósnő szerint a horoszkópokat egyénileg kell beállítani, nem lehet általánosítani. Eszerint pedig az is elmondható, melyik karakter a legrosszabb feleség alapanyag.

Szűz

hirdetés

A Szűz csillagjegyű feleség állítólag “rossz húzás”. A jegy szülötte állandó jelleggel panaszkodik, nyavalyog, arról már nem is beszélve, hogy feleségként féltékeny és rendkívül bizalmatlan partnerével szemben. Képes nyomozni férje után, még akkor is, amikor semmi oka rá. Igyekszik bebizonyítani férje hűtlenségét.

Skorpió

hirdetés

A Skorpió egyébként is makacs, haragos és lételeme a veszekedés. Férje folyamatosan arra kényszerül, hogy bocsánatot kérjen tőle, még akkor is, ha feleségének nincs igaza. A házasságban át akarja venni a hatalmat, ő akarja viselni azt a bizonyos nadrágot. Mindennek úgy kell lennie, ahogy ő akarja, ezzel pedig könnyen elüldözi maga mellől azt a személyt is, aki tiszta szívből szereti őt.

hirdetés

Kos

A Kos ideális partnernek, feleségnek tűnhet, de sajnos csak elsőre. Folyamatosan követel, ez pedig rendkívül megterhelő a férj számára. A jegy szülötte nem tudja elviselni az unalmat, nem egy otthon ülő, tévézős típus, így a férjnek egy perc nyugta sincs mellette. A Kos uralkodó típus, nem riad a veszekedésektől, gyakran kezdeményezi is. Mindig utat kell törnie, ő akar irányítani mindent és mindenkit.

Következő cikk:   Egy perced van, hogy megtaláld a kutyát a képen. Nagyon kevés ember képes rá

Vízöntő

hirdetés

A Vízöntő egyébként nem egy rossz csillagjegy, de feleségnek kiszámíthatatlan. A szabadságát mindennél többre becsüli, így rendkívül nehéz megszelídíteni őt. Ahelyett, hogy beadná a derekát, inkább elmenekül. Nem érdeklik mások szabályai, nem engedi, hogy irányítsák őt. Nem lehet elhitetni vele, hogy példaértékű feleségnek kell lenni, ő ugyanis a saját szabályai szerint él.

És, ha már a rossz feleségeknél tartunk, eláruljuk azt is, melyik csillagjegy szülötteiből lesz jó feleség.

Rák

A Rák jegy szülötte a legjobb feleség alapanyag. Amellett, hogy odaadó, gondoskodó nő, csodálatos anya is. Kiválóan főz, rendben tartja a házat, harmonikus légkört biztosít és emellett a munkahelyén is megállja a helyét. A Rák soha nem okoz csalódást férjének. Mindig támogatja, mellette áll és segíti őt. Ugyanez igaz gyermekeire, akikről addig gondoskodik, ameddig azok igényt tartanak erre.

Bak

A Bak feleség nemcsak türelmes, hanem gondoskodó és férje mellett mindhalálig kitart és szereti őt. Nála a házassági eskü megszeghetetlen, jóban-rosszban férje mellett marad. Főz, mos, takarít, törődik az otthonával, gyermekeivel és szerető férjével is. És, ha ez még nem lenne elég, nem lógatja a lábát, munkahelyén is keményen dolgozik.

Halak

A Halak jegy szülötte érzékeny, együttérző, gondoskodó és mindhalálig hűséges. A Halak feleség megbízható és bár néha napján szeszélyes, nem tenne semmi olyat, amivel megbánthatja partnerét. Odaadó, türelmes és elszánt. Párját boldoggá teszi még akkor is, ha néha a kemény munka után nehezére esik.

Mérleg

hirdetés

Egy kapcsolatot, egy házasságot nem könnyű fenntartani, de a Mérleg feleség nem hagyja elhalványulni a szenvedélyt. Újra és újra fellobbantja a tüzet. Rendkívül pozitív személyiség, semmi sem állhat az útjába. Rengeteg szeretetet és harmóniát visz a házasságába. Nem szeret vitatkozni és kerüli is a konfliktust. Ehelyett inkább kompromisszumokat köt.

Következő cikk:   Menyasszonya gyerekkori képét nézegetve a srác ereiben meghűlt a vér: azonnal felkiáltott

Forrás:erdekesportal.com