hirdetés
Emberek, Érdekesség

Közel 2 napnyi folyamatos küzdelem után a nő végre megszülte kislányát: ám az orvos ezután remegő hangon így szólt

hirdetés

Nicole és Matthew Ziesemer számára a várandósság időszaka egészen különleges állapot volt, és szerették volna ezt az áldott állapotot a lehető legtermészetesebb módon megélni.

Úgy gondolták, hogy az orvosi vizsgálatoknak is csak egy részére mennek el, mindent rábíznak a sorsa, a természetre, a Gondviselésre.

Igen ám, de a szülés és az azzal járó vajúdás a vártnál korábban indult be. Nicole és Matthew gyermekének várhatóan január 30-án kellett volna megszületnie, de a sors közbeszólt. Nicole kénytelen volt a tervezettnél négy és fél héttel korábban kórházba menni mert december 29-én elfolyt a magzatvize.

hirdetés

Péntek hajnali 4-kor értek be. Szombaton még mindig vajúdott. Ekkor Nicole-nak kezdett megváltozni a véleménye a fájdalomcsillapítók és az orvosi segítség elutasításáról, és végre segítséget kért.

hirdetés

Ez meg is tette a hatását, és 48 órával azután, hogy elfolyt a magzatvize, az orvosok szakszerű beavatkozásának köszönhetően világra hozta a gyermekét. Ekkor az orvos el akarta távolítani a placentát, de egy másik fejet érzett a nő lába között, így remegő hangon így szólt: “van itt még egy baba!”

hirdetés

Nicole ikreket várt, csak éppen nem tudott róla! Egy órával kislányuk megszületése után világra jött kisfiuk, Cade is, akinek egy ideig orosi felügyelet alatt kellett maradnia, mert a megerőltető szülés közben a tüdejében folyadék keletkezett. Szerencsére mára már a kisfiú is jól van.

hirdetés

hirdetés

Sok boldogságot és egészséget kívánunk mindenkinek!

hirdetés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

hirdetés

Forrás:www.kedvesszavak.info

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés