hirdetés
Egyéb, Emberek, Érdekesség, Nők

Kritizálták pluszkilói miatt, fürdőruhás képeit is leszólták: amit tett, azzal nők millióinak lett a bálványa

hirdetés

Samantha imád strandolni, de folyton bele kellett ütköznie a környezete rosszindulatú megjegyzéseibe. Egyszer, amikor vakációzni ment, és a kedvenc fürdőruháját öltötte magára, hallotta, hogy a mögötte koktélozó két plázacica arról sugdolózik, mekkora arca kell legyen egy nőnek, hogy ilyen testtel a medencéhez merészkedjen. Bár Samantha bántónak és megalázónak tartotta a csipkelődéseket, úgy döntött, elengedi a füle mellett, és még azért is kiélvezi a víz nyújtotta örömöket.

Az eset azonban továbbra is ott motoszkált a fejében. Nem hagyta nyugodni, ezért blogot indított, ahol kiönthette a szíve minden fájdalmát. Szerinte nem normális, hogy megbélyegzik a telt idomú hölgyeket a pluszkilóik miatt, mint ahogyan az sem helyénvaló, hogy a túlsúlyos nőknek rejtőzködniük kell, és feszélyezve kell érezniük magukat a strandokon. Hány nő bújik meg a napozóágy árnyékában, és hányan használják kifogásnak a gyerekekkel való foglalkozást ahhoz, hogy észrevétlenül maradjanak! De a napok csak telnek és telnek, aztán az élet egyszer csak elsuhan mellettük, miközben ők rejtőzködtek.

Samantha úgy vélte, itt az ideje, hogy véget vessen ennek az érzelmi kizsigerelésnek. Hallatni akarja a hangját, és ki akar állni azon a tinédzserlányok mellett, akik sosem fognak úgy kinézni, mint a lapos hasú barátnőik, a kismamák mellett, akiknek a teste szivacsként szívta magába a kilókat a terhesség alatt, azok a nők mellett, akik gyógyszerek vagy betegség miatt híztak meg, és azok mellett is, akik egyszerűen csak ilyen testet kaptak az élettől. Ne takargasd magad egy elnyűtt trikóval! És dobd le azt a slampos nadrágot! Merj élni, örülj a nyárnak, zárd ki a külvilágot, és ezt tedd meg magadért, a pótolhatatlan, életreszóló élményekért!

hirdetés

Természetesen, Samantha nemes kezdeményezését sem hagyták szó nélkül. Talán a legdurvább komment, melyet a nőnek címeztek, ez volt: „A férjed biztosan a földbe süllyed szégyenében, hogy egy ekkora elefánttal kell mutatkoznia, mint te vagy…”.

Következő cikk:   Azt hitte a zsűri, hogy a három csinos lány is csak egy tucatprodukciót mutat be, hát hatalmasat tévedtek
hirdetés

A csúnya beszólások azonban nem rettentették el Samanthát attól, hogy folytassa, amit elkezdett. Sőt, erőt és újabb okot adtak neki arra, hogy van értelme annak, amit csinál.

hirdetés

A nő izgalmas kihívást indított el a blogján: arra kéri a világ minden túlsúlyos nőjét, töltsön fel magáról egy-egy fürdőruhás képet, hogy mindenki láthassa, ez a valóság. Filterek, Photoshop és a csilivili címlapok diktálta ostoba standardok nélkül.

hirdetés

Meglepődsz, hányan kapcsolódtak be Samantha kampányába! Mind nagyszerű nők, akik abban reménykednek, hogy egy napon talán jobbá tehetik ezt a világot.

Forrás:www.fontosszavak.info