hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

Lábujjaid hossza mást és mást jelent személyiségeddel kapcsolatban

hirdetés

Melyik lábujjad a leghosszabb? Olvasd el, mi mindent jelenthet:

1. Nagylábujj

Akiknek a nagylábujja a leghosszabb, azok kreatívak és nagyon intelligens emberek. Mindig a lehető legjobb megoldást találják meg a problémákra, minden szemszöget számításba vesznek. Minden esetben azonban akadályokkal kell szembe nézniük, ha a céljaik megvalósítására törekednek. Ha ez a lábujjunk mégsem nagyobb, hanem épp ellenkezőleg kisebb a többinél, akkor ez azt jelenti, hogy több feladatot is képes vagy egyszerre megoldani.

hirdetés

2. Második, mutatólábujj

Azoknak, akiknek a mutatóujjuk hosszabb született vezetőknek születtek. Dinamikusak, kreatívak, olykor öntörvényűek, és dúl bennük a versenyszellem is. A harmóniát viszont sokszor nem találják az életükben, ezért mindig keresik.

hirdetés

3. Középső lábujj

hirdetés

Azok az emberek, akiknek ez a lábujja a leghosszabb, azok szinte zsenik, ami a munkájukat illeti. Mindig nagy erőfeszítéseket tesz, hogy megvalósítsa a céljait, emiatt pedig hajlamos arra, hogy elhanyagolja a családját, a szerelmét. Akiknek a középső lábujjuk a legrövidebb, azok számára a munka és a karrier nem a legfontosabb, sokkal inkább a lazítás és a család.

4. Gyűrűs lábujj

Azoknak az embereknek, akiknek ez a lábujjuk hosszú és egyenes, azoknak a család a legfontosabb. Ha hajlított, akkor a szeretteivel konfliktusba kerülhet. Amúgy empatikus, odaadó, áldozatkész, de legtöbbször nem találja a helyét a családban, és boldogtalan. Nem tud elvonatkoztatni a mások gondjától, hajlamos magára venni mindenki baját. Akiknek rövidebb a gyűrűs lábujjuk a többinél, azok teljesen az ellentétük az egyenes és hosszú gyűrűs lábujjú embereknek, tehát számukra a család egyáltalán nem fontos tényező.

hirdetés

5. Kis lábujj

Akiknek nagyon rövid a kis lábujjuk, rendszerint gyerekesek, elszaladnak a felelősség elől, és hamar elunják magukat. De éppen ezért állandóan az új, szórakoztató, vagány dolgok után kutatnak. Szórakozottak, viccesek, ugyanakkor nyugodt természetűek. Akik képesek mozgatni a kis lábujjukat, azok lobbanékony, kalandvágyó személyiséggel rendelkeznek. Akik nem tudják mozgatni, azok hűségesek, rendszeretőek, és szeretik a rutint az életben.

Következő cikk:   Még a szó is megfagyott Simon Cowellben, amikor meghallotta a 160 fős csapatot a színpadon
hirdetés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Forrás:www.fontosszavak.info