hirdetés
Érdekesség

Máig nem tudjuk elfelejteni Udo Brinkmannt, a Klinika nőcsábászát: ám ha most, 35 év elteltével szembe jönne az utcán, biztosan nem ismernénk meg :

hirdetés

Ma már rengeteg különböző tv csatorna létezik, és mindegyik ontja magából a különféle, változó színvonalú és tematikájú műsorokat. Azonban ez nem volt mindig így. Egykor nagyon limitált mennyiségű műsor jutott el hozzánk, az “eszi, nem eszi, nem kap mást” elven.

Azt is el kell ugyanakkor ismerni, hogy akkoriban magasabb volt a műsorok átlagos színvonala, éppen ezért is emlékezhetünk annyi legendás filmre, sorozatra és színészre.

Biztosan Te is emlékszel még a Klinika (szó szerint „A Fekete-erdei klinika”) című NSZK filmsorozatra, amely az 1980-as évek végén óriási népszerűségnek örvendett hazánkban is.

hirdetés

Hirdetés
Udo doktor (dr. Udo Brinkmann) volt az egyik kedvencünk, akinek a szerepét az akkor épp csak harminc éves Sascha Hein alakította. Sok fiatal lány volt oda érte akkoriban ismeretlenül is.

hirdetés

Azóta jókora változáson ment keresztül a színész. Ami természetes, hiszen a sorozat kezdete, 1985 óta már 35 év szállt el felette (is). Ennek ellenére jóképűsége és sármja töretlen:

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Forrás: tudnodkell.info

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés