hirdetés
Emberek, Érdekesség, Megható

Még a szó is megfagyott Simon Cowellben, amikor meghallotta a 160 fős csapatot a színpadon

hirdetés

Igencsak ritka, hogy egy tehetségkutató versenyben 160 ember álljon egyszerre a színpadon. De megtörtént, méghozzá fergeteges kiszerelésben.

A tehetségkutató műsorok mindig tartogatnak nagy meglepetéseket, izgalmas pillanatokat. A jó előadók mindenkiből kicsalogatnak egy kis érzelmet, megnyílnak a szívek, és így rácsodálkozhatunk a világ legszebb pillanataira is. A 160 fős kórus hihetetlen energiákat mozgatott meg a színpadon.

hirdetés

A walesi Côr Glanaethwy tehetséges fellépői az összes korosztályból képviseltették magukat. Gyerektől felnőttig, sőt egészen idős korig mindenki együttes lelkesedéssel énekelte Leonard Cohen közismert dalát a Hallelujah-t.

Cefin Roberts karmester tökéletes profizmussal fogta össze a nem kis számú csapatot. Valósággal vibrált a színpadon a karmester és “tanítványai” közötti szoros kapcsolat. Ezzel a produkcióval egyöntetűen belopták magukat mindenki szívébe.

hirdetés
hirdetés

hirdetés

Forrás:erdekescikkek.otpercpiheno.com

Következő cikk:   Ügyes vezető vagy, aki ismeri a KRESZ-t? Akkor tippeld meg, mi a helyes haladási sorrend a három járműnél: