hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Megható

Meglepő levelet kapott egy idegentől, amiben a gyerekeiről írt – Elakadt a szava miután elolvasta

hirdetés

Genevieve Sparks szívmelengető levelet osztott meg a közösségi oldalon, amit egy másik nő írt neki. Az üzenetet a kocsija kilincse mögé dugta, hogy semmiképp se kerülje el a figyelmét, és a szél se vigye el. Az édesanya arról számolt be, hogy a levél tartalma könnyeket csalt a szemébe.

Elmesélte, hogy az egész azzal kezdődött, hogy kilenc hetes kisfia egész úton sírt, de nem tudta megnyugtatni, mert 6 éves kislányát kellett vinnie az iskolába. Mivel kisfia csak és kizárólag a karjaiban talál megnyugvásra, de vezetés közben nem tudta ott tartani, ezért keserves sírásba kezdett.

hirdetés

Az édesanyának volt egy másik gyermeke, aki három éves volt. Ő nem akarta még jobban frusztrálni az amúgy is ideges anyját, így türelmesen és csendben bámult ki az ablakon. Miután megérkeztek az iskolához, fogta három éves és kilenc hetes fiát és bekísérték a lányát. Persze a baba az egész iskolát felverte a sírásával és sehogy sem akart megnyugodni.

Mikor leadták a gyereket az osztályteremnél szélsebesen elindultak vissza a kocsihoz. Az édesanya akkor pillantotta meg az ominózus levelet. Akkor még nem tudta miféle levéllel van dolga. Eleinte azt gondolta, valaki bepanaszolta. Voltaképpen minden rossz és negatív dolog megfordult a fejében, de ami valóban a levélben állt arra nem számított.

hirdetés

hirdetés

“Arra gondolta, istenem mi lehet ez?! Miután kibontottam és elolvastam csak annyit tudtam mondani… Hűha. Azonnal könnyek szöktek a szemembe, de megpróbáltam visszatartani nehogy a gyerekek észrevegyék.” – mondta az édesanya.

A Sarah nevű nő által levél a következőképp hangzott:

“Gyönyörű gyermekeid vannak! Köszönöm, hogy mosolyt csaltál az arcomra. Egy anyától egy másiknak, aki remek munkát végez. Sarah X.”

hirdetés

A könnyes szemű anyuka feltette Facebookra a levelet és azt írta hozzá:

Következő cikk:   A KFC igazi sztorija: Sanders ezredes csirkecombjainak hihetetlen története

“Egy idegentől valamint egy anyától, egy másiknak. Nagyon-nagyon köszönöm ezt a csodálatos reggeli üzenetet. Őszintén, meghatározta a napomat. Soha nem lehet tudni, hogy mit érez a másik, de egy ilyen levél határozottan pozitív érzésekkel tölt el… legalábbis engem. Örülök, hogy megmosolyogtattunk.”

A bejegyzés óriási népszerűségnek örvendett a közösségi platformon. Eddig több, mint 33 ezren likeolták és 800-an írtak hozzá. Rengetegen dicsérték az ismeretlen Saraht, mert képes volt lelket önteni egy fáradt és stresszes édesanyába.

“Milyen kedves, mindössze néhány percre van szükség ahhoz, hogy valaki más elmosolyodjon – bárcsak több olyan ember lenne, mint Sarah.” -írta az egyik.

“Ez nagyon kedves volt tőle. Bár azt kell mondanom, hogy még az autó képe és a feljegyzés is félelmet keltett bennem. Hiperventilláltam volna, ha ezt az én autómon látom” – kommentálta egy másik hölgy.

hirdetés

Egy harmadik azt mondta: “Az ilyen emberek érhetik el a legnagyobb változást a világon! Semmibe sem kerül, hogy kedves legyünk.”

Forrás:erdekesportal.com