hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

Mennyi időt pazarolunk felesleges dolgokra az életünk során?

hirdetés

Minden egyes haszontalan dologgal, mint a szociális média pörgetése vagy a parkolóhely keresése, értékes perceket veszünk el a mindennapokból.

Elgondolkodtál már, mennyi időt pazarolsz felesleges dolgokra?

7. Megpróbálni elaludni

hirdetés

Egy felmérés szerint kiderült, hogy egy átlagos ember az élete során összesen 7 évig fekszik álmatlanul az ágyában. Az órákon át tartó forgolódás helyett próbálj meg inni egy meleg teát, esetleg könnyű tornagyakorlatokat végezni vagy olvasni. Kerüld a képernyőt!

6. Parkolóhely keresése

hirdetés

Ez a körbe-körbe autózás átlagosan 248 napot vesz el az életünkből. Amikor lehet, gyalogoljunk vagy használjuk a tömegközlekedést!

hirdetés

5. Shopping

Egy átlagos nő az élete folyamán 8.5 évet tölt bolyongással az üzletek polcai között. Persze, ez is könnyű testedzés, de nem lehetne hasznosabban eltölteni?

4. Diéta

hirdetés

Ahelyett, hogy kitartóan odafigyelnél az étkezésedre, inkább diétába fogsz egyszer, kétszer, többször. Egy átlagos ember, főként a nők, életük során 17 éven keresztül próbálkoznak valamilyen étrend betartásával.

3. Készülődés

A nők többsége órákon keresztül képes a fürdőszobában tevékenykedni, hogy jól nézzen ki az alkalomra. Ez összesen akár 287 nap is lehet egy átlagos női élet alatt.

2. Képernyő előtt

Manapság már elképzelhetetlen dolog, hogy akár a kisgyermekek se töltsenek egyetlen percet valamilyen képernyő előtt a nap folyamán. Egy átlagember jelenleg 11 évet ül és nézi a tévét, a telefonját, a gépét, stb. Talán emiatt töltenek sokat 17 évet diétázással…

1. Ülés

hirdetés

Csak nem 21 évet ülünk, ami azt jelenti, hogy az életünk negyede így megy el. Nem csoda, hogy egyre többen szenvednek cukorbetegségben és szívproblémákban egyaránt.

Forrás:www.tudnivalok.eu

Következő cikk:   12 évig volt kómában, ám kiderült 8 éven át mindent hallott: így azt is, mikor édesanyja a fülébe súgta a végzetes szavakat