hirdetés
Egyéb, Emberek, Érdekesség, Megható

Menyasszonya gyerekkori képét nézegetve a srác ereiben meghűlt a vér: azonnal felkiáltott

hirdetés

Mirand Buzaku és menyasszonya, Verona Koliqi épp régi gyerekkori képeiket mutogatták egymásnak. Verona egyik képénél a srác felkiáltott: “de hiszen az a fiú a háttérben, a sárga gumimatracon, az én vagyok”!

Alig hittek a szemüknek, és természetesen rögtön közelebbről is megvizsgálták a fotót: meglepve állapították meg, hogy a nyaralós strandjelenet hátterében, a sárga felfújható gumimatracon pancsoló fiú valóban nem más, mint Mirand.

hirdetés

A menyasszony és a vőlegény családja megerősítette a hihetetlennek tűnő véletlen egybeesést: Igen. Tíz évvel ezelőtt mindketten ugyanazon a helyen nyaraltak Montenegróban.

A fotó már több tízezer kedvelést kapott a közösségi oldalakon és sokan úgy gondolják, hogy ez egyértelműen annak a jele, hogy a lány és a fiú egymásnak vannak teremtve. Lehet, valóban igaz a mondás, hogy az ember legalább egyszer találkozik a lelki társával, mielőtt ténylegesen kikötne mellette?!

hirdetés

hirdetés
hirdetés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Forrás:www.kedvesszavak.info

Következő cikk:   3 éves volt, mikor a hatóságok elszakították nővérétől. 65 év után talált rá, videón a nagy találkozás: