hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

Mi az, amit először megpillantottál? Feltárja legjobb tulajdonságodat:

hirdetés

Az itt látható kép igazán részletgazdag, épp ezért nagyon jó tesztként szolgál arra, hogy személyiségedet még jobban megismerhesd általa. Vess rá egy pillantást:

Mi az a részlet, amit elsőként észrevettél rajta? Olvasd el, mit mond rólad:
Nyitott könyv

Ez azt jelenti, hogy intelligens vagy, ám nem biztos, hogy jól teljesítettél az iskolában, ami nem is különösebben lényeges. A megérzéseid nagyon ritkán hagynak cserben és könnyen megérted a körülötted lévő embereket. A bölcsességed az erősséged.
Rózsa

hirdetés

Nagyon összetett személyiség vagy, aki képes mindenben meglátni a szépséget. Higgadtságod, kiegyensúlyozott természeted miatt kedvelnek téged. Szívesen fejezed ki szeretetedet mások felé. Nem vagy képes elviselni a szenvedést, így bármikor segítesz bárkinek.
Kereszt

Nagyon kreatív vagy, elképesztő fantáziával rendelkezel. Úgy gondolod, hogy a keserű igazság sokkal jobb az édes hazugságánál. Az érzelmeidet ritkán engeded a felszínre jutni. A hűség a legnagyobb erősséged. Egyenes és megbízható ember vagy. Nem tudsz első látásra szerelembe esni, de ha megszeretsz valakit, amellett életed végéig is kitartasz.
Léggömbök

hirdetés

A szabadságot mindennél fontosabbnak tartod és szeretsz a saját szabályaid szerint élni. Szívesen meghallgatod a többiek véleményét, de úgy érzed, nem várhatja el tőled senki, hogy mások kívánalmainak megfelelj. Az optimizmus a legnagyobb erősséged. Még a legnehezebb időkben is megőrzöd a mosolyod és hiszel benne, hogy minden jóra fordul.
Szív

hirdetés

A szerelem számodra nagyon fontos dolog az életben, ám ezen a téren már sok sebet szereztél. Sokan hagytak el azok közül, akiket nagyra értékeltél. A jóság a legnagyobb erényed, a haragod pedig nem tart soká. A jó szíved mindig gyógyír a kapcsolati problémáidra.
Oroszlán

Bátor ember vagy, aki a barátait alaposan megválogatja. Kevés van belőlük, ám azok igazak. Könnyen kiismered a körülötted lévő embereket, ezért nem is akarsz mindenkivel tökéletes kapcsolatot ápolni. Az önmagadba vetett hited a legnagyobb erősséged. Nem érdekel, hogy mit gondolnak vagy duruzsolnak neked mások, mindig tudod, hogy mik az erősségeid és mit kell tenned.
Mosolygó arc

Következő cikk:   A férj egy doboznyi pénzt talál haldokló neje polcán. Nevetett kínjában amikor rájött honnan a mesés vagyon:

Nagyon vicces típus vagy, aki imád szórakozni és jókedvét másokra is képes ráragasztani. Nagyon lazán veszed a kritikát és elegáns szarkazmussal kezeled. A humorod az, ami mindig a figyelem középpontjába helyez téged, ugyanakkor a fegyvered is, hogy a nehéz időszakokon átlendülj.
Nyakkendő

hirdetés

Olyan típus vagy, aki mindig szigorúan tartja magát az elveihez. Az elképzeléseid gyakran különböznek a környezetedben lévőkétől, de ez téged egy cseppet sem zavar. A fegyelem a legnagyobb erősséged és az adott szavadat soha nem szeged meg. Szorgalmas vagy és 100%-ig elkötelezett a feladataid felé. Nem félsz a feleősségtől.

hirdetés

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!

Forrás:www.fontosszavak.info