Emberek, Érdekesség

Mi simán elmennénk mellette az utcán: így néz ki most a 67 éves Jackie Chan, te tudnád a képek láttán, hogy ő az?

Ha Jackie Chan foglalkozását kéne egy szóban meghatározni, elég nehéz dolgunk lenne, ő ugyanis egyszerre színész, harcművész, harckoreográfus, kaszkadőr, komikus, rendező, producer, forgatókönyvíró, énekes és vállalkozó.

“Jackie hírnevét magas szintű harcművészi képzettsége mellett elsősorban akrobatikus harc- és kaszkadőrstílusa, komikus szerepei, improvizatív eszközhasználata és veszélyes kaszkadőrmutatványai alapozták meg. Az 1970-es évek óta szerepel a filmvásznon, több mint 100 filmben játszott már, valamint számos képregényt és videójátékot is mintáztak róla. Leghíresebb filmjei közé tartozik a Részeges karatemester, a Rendőrsztori, a Balhé Bronxban és a Csúcsformában. 2010-ben A karate kölyök című filmjét vetítették a mozik. Hazájában bevétel szempontjából legsikeresebb filmje a 2017-ben bemutatott Kung Fu jóga.” – írja róla a Wikipédia.

Jacke Chan ebben idén már 67 éves, és természetesen az évek múlása rajta is nyomot hagyott.

Bevalljuk őszintén, hogy a mostani képei alapján mi simán elmennénk mellette az utcán, jellegzetes fizimiskája kora előrehaladtával már koránt sem olyan karizmatikus, mint egykor volt. A sztár nem frissíti túl sűrűn közösségi oldalát, de azért láthatsz róla néhány nemrég készült fotót és videót:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Forrás:www.csodasszavak.co