hirdetés
Életmód, Emberek, Érdekesség

Mikor a 24 éves lány feltette a hajléktalannal közös képet, és kiderült, mit tett vele a férfi, záporozni kezdtek a megosztások

hirdetés

Késő este volt már, amikor a brazil diáklány, a 24 esztendős Caroline Santana a buszvégállomáson észrevette, hogy nincs meg a pénztárcája, amibe buszjegyét is tette.

Nagyon kétségbeesett, hogy akkor vajon hogyan is fog hazajutni. Épp tépelődött magában, és egyre jobban el volt keseredve, amikor odalépett hozzá egy hajléktalan férfi, hogy pénzt kérjen tőle.

Caroline próbált nyugodt hangon beszélni a férfival, elmondta neki, hogy nem tud pénzt adni, hiszen úgy tűnik elvesztette a pénztárcáját, így azt sem tudja, miként jut majd el az otthonáig.

hirdetés

És ekkor valami egészen váratlan dolog történt: látva a lány kétségbeesését, a hajléktalan férfi megkérdezte Caroline-t, mennyibe kerülne a buszjegye. Amikor a lány megmondta az összeget, egy kis kotorászást követően a férfi átnyújtott pont annyi, sőt, egy kicsivel még több pénzt is a lánynak.

Tessék, fogadd el, nem szeretném, hogy éjszaka, egyedül gyalogolj hazáig. A lány döbbenetében hirtelen azt se tudta, mit mondjon, mormogott valami köszönetfélét és felszállt a buszra. Aztán még mielőtt elindult volna, leugrott róla, odament a férfihoz, és megkérte, hadd készítsen egy közös fotót, mert szeretné kitenni a Facebookra, hogy tudassa az ismerőseivel, mekkora segítséget nyújtott számára.

hirdetés

A férfi beleegyezett, így születhetett meg ez a fotó:

hirdetés

A férfi még azt is elmondta, hogy a neve Cesar. A képet és a mellé írt történetet azóta több százezren megosztották, hiszen ez is remekül bizonyítja: a látszat néha csal, és nem a ruha teszi az embert.

hirdetés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Forrás:www.kedvesszavak.info

Következő cikk:   Zseniális! Ezért dörzsölj almát az ablaküvegre!