hirdetés
Életmód, Emberek, Érdekesség, Megható

Mikor a gorillamama meglátta anyát és gyermekét, rögtön tudta, mit kell tennie: filmre vették megható gesztusát

hirdetés

Emmelina Austin öt hónapos kisfiával, Canyonnal látogatott el a Massachusetts államban található Franklin Állatparkba. Amikor a gorillák lakhelyéhez értek, egészen káprázatos eseménysor vette kezdetét.

A Kiki névre hallgató gorillamama ugyanis mikor észrevette az édesanyát és a karjában alvó gyereket, rögtön tudta, hogy a két ember esetében egy anyával és gyermekével van dolga, és mivel ő maga is nemrég szülte meg porontyát, nagy odaadással figyelte az anyát és kisfiát.

Ezzel azonban még nem volt vége a történetnek. Ő is meg szerette volna mutatni saját gyermekét az embereknek: így fogta magát és odavitte kicsinyét, a 2020 októberében született Pablót az üvegfalhoz, és elbüszkélkedett vele a látogatóknak.

hirdetés

Az édesanya természetesen rendkívül meghatódott a kedves gorillamama tettétől, és azon nyomban elhatározta, hogy ezentúl többször is meg fogja látogatni az állatot és kölykét az állatkertben.

hirdetés
hirdetés

Oszd meg, hogy mások is láthassák!

hirdetés

Forrás:www.csodasszavak.com

Következő cikk:   Logikai feladat: melyik számú parkolóhelyen áll az autó? A feladat egyszerű, de alaposan meg kell nézni a képet!