hirdetés
Egyéb, Életmód, Érdekesség

Rekordszámú kutyakölyöknek adott életet a kis chihuahua

hirdetés

Hihetetlen dolog történt egy állatmenhelyen az Egyesült Államokbéli Kansasban. Egy férfi bevitte a vemhes kutyáját az „Unleashed Pet Rescue and Adoption” állatmenhelyre, mondván, hogy nem tudja, mit kezdjen vele, és hogy nem akar kiskutyákat.

A menhely dolgozóinak első reakciója a jövendőbeli anyuka láttán nemes egyszerűséggel annyi volt: „Lol”, ami később a kutyus neve is lett.

hirdetés

Az önkénteseknek valóban volt, min csodálkozniuk. A másfél éves kutya úgy festett, mint egy labda fejjel és farokkal. Szinte mozdulni se tudott.

Tisztában voltak azzal, hogy a kis csivava sok, legalább 8 kölyköt vár. Ekkoriban az egy alomhoz tartozó csivava kölykök rekordja 10 volt.

hirdetés

hirdetés

5 nappal azután, hogy Lol megérkezett a menhelyre, megkezdődött a szülés. A bába Rebbeca Taylor állatorvos volt, aki önkéntesként dolgozik a menhelyen. A dolgozók nem találtak szavakat, ahogy a kölykök egymás után jöttek a világra. Összesen 11 kiskutya született. Ez új rekord. A menhely dolgozói azt kérték, hogy vegyék fel a kölyköket a Guiness Rekordok Könyvébe.

Az állatorvos megvizsgálta a kölyköket, és kijelentette, hogy mind egészségesek. A kiskutyákat már el is nevezték, 2 hónap múlva pedig elkezdhetik örökbe adni őket.

hirdetés

Miután a hősies anyuka története megjelent a médiában, nagyon sokan jelentkeztek, hogy hazavinnének egy kiskutyát a népes családból.

Lol is szerető családhoz kerül, méghozzá nem is akármilyenhez. Rebecca, a szülést vezető állatorvos, fogadta örökbe a kutyust.

hirdetés

Forrás:twice.hu

Következő cikk:   VICC: Japán turista megy ki a reptérre. Egyszer csak a taxit megelőzi egy Honda