hirdetés
Érdekesség

Rettenetes dolgot találtak a fiatal nő gyomrában! Csak erős idegzetűeknek!

hirdetés

Egy 22 éves nőt súlyos hasi fájdalommal és hányingerrel szállítottak a kórház sürgősségi osztályára. A férfi gyomrában egy bizarr és veszélyes „alkotást” találtak, amely az Alien filmekre emlékeztet.
Lenyűgöző és félelmetes orvosi esetet mutatott be a Telegramon a moszkvai régió egészségügyi minisztériuma. Mint egy március 9-én megjelent bejegyzésből megtudjuk, egy 22 éves orosz nő került a Moszkva külvárosában található ramenszkojei kórház sürgősségi osztályára.

hirdetés

A fiatal nő hosszú ideig erős hasi fájdalomra, hányingerre és hányásra panaszkodott. Emésztési zavarokban is szenvedett, és nemrégiben sokat fogyott. Az orvosok átfogó vizsgálatot végeztek.

hirdetés

A diagnózis még a tapasztalt orvosok számára is meglepőnek bizonyult. A tesztek kimutatták, hogy a páciens gyomrát egy hatalmas szőrcsomó „elzárta”.

hirdetés

hirdetés

A vizsgálat során az orvosok hatalmas szőrcsomót észleltek a gyomrában – egy trichobezoárt. Kiderült, hogy a lánynak különös szokása volt… ette a saját haját!

hirdetés

A csomó egy kilogramm súlyú és 45 centiméter hosszú volt. Alakja pontosan a gyomor alakja volt, vagyis szinte teljesen kitöltötte a szervet.

A sebészek az elülső hasfalon keresztül mesterséges bejáratot hoztak létre a gyomor üregébe, és sikeresen eltávolították a trichobezoárt . Az orosz média szerint a nő jól érzi magát, és már ki is engedték a kórházból. Pszichoterápiát javasoltak neki, hogy a jövőben elkerülje a hasonló eseteket.

hirdetés

A hajevés egy betegség, ami leggyakrabban érzelmi zavarokban, neurózisban vagy depresszióban szenvedőknél fordul elő.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

hirdetés

További hihetetlen történetekért kattints IDE.

Forrás: vilagunk.hu

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés