hirdetés
Egyéb, Emberek, Érdekesség

Rossz tréfa az esküvőn. A feleség inkább kapott volna egy üres borítékot, mint ezt.

hirdetés

Mostanra véget ért az esküvőszezon. Bízunk benne, hogy a legtöbb pár egy fantasztikus, élményekkel teli napot tudhat magáénak. Sajnos nem minden menyasszony története örömteli. Egyik olvasónk a saját bőrén tapasztalta, hogy milyenek is tudnak lenni az emberek. Ráadásul olyanok, akik közel állnak hozzá. A sikeres esküvő ellenére ennek a feleségnek nagyon kellemetlen emlékei vannak.

hirdetés

A neheztelő nő, akit nevezzünk most Szilviának egy gyönyörű esküvőt tudhat maga mögött, azonban volt egy apró affér, amit azóta sem tud elfelejteni. Az egyik meghívott vendég nagyon rossz tréfát talált ki.

“Nemegyszer olvastam önöknél olyan történetekről, hogy a menyasszony kiakadt, hogy a násznép nem volt túl bőkezű a borítékoknál. Ez benne van a pakliban, azonban arra sosem gondoltam volna, hogy inkább kapnék egy üres borítékot, mint egy ilyesmit. De kezdjük az elejétől…”

hirdetés

“Nemrég összeházasodtunk a párommal. Nagyon vártuk, mert a járvány miatt már kétszer is elhalasztottuk a dolgot. A buli remek volt és minden számunkra fontos ember jelen volt ezen a napon.”

hirdetés

“Jól szórakoztunk és bíztam benne, hogy azok is, akiket meghívtunk. Nincsenek ellenségeink, így tényleg nem értem, hogy történhetett velünk ilyen undorító dolog…”

A fiatal feleség elmesélte, hogy az afterpartik után jött rá, hogy valami nincs rendben az egyik vendégtől kapott borítékkal. Nem kapkodta, hogy ellenőrizzék a tartalmukat, de a kellemetlen szag miatt kénytelenek voltak.

“Kétnapos esküvőnk volt. Utána a szállodai hálószobánkban furcsa bűzt kezdtünk érezni. Nem a szobából és nem “belőlünk” jött. Az egyik ajándék árasztotta magából. Korábban nem volt időnk ellenőrizni a dolgot. Az esküvőt egyébként sem azért szerveztük, hogy “megszedjük” magunkat. Nem is foglalkoztunk a borítékokkal, de most muszáj volt rájuk nézni mert valami nem stimmelt.”

hirdetés

Az egyik borítékban a pénz mellé egy kis fekália is csomagolva volt. De mégis ki képes ilyenre?

Következő cikk:   Gyereksztárok akkor és most

“Pontosan nem derült fény az illető kilétére, de tippjeim lennének. Az egyik barátunkkal nem sokkal az esküvő előtt vesztünk össze, de elvileg ki is békültünk addigra. Egy másikkal meg volt egy kis konfliktusunk abból, hogy alapvetően nem szerettünk volna gyerekeket az esküvőn, így neki az ikrei nélkül kellett jönnie. Más tippünk nincs.”

hirdetés

“Nagyon el vagyok keseredve. Hogy adhat valaki egy sz**ral összekent papírt? Igazán nem is tudtam túltenni magam a sokkhatáson. Mi a fenéért csinál valaki ilyet?”

Forrás:erdekesportal.com