hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek

Schwarzenegger sokáig eltitkolt fia mintha apja fiatalkori mása lenne: te rájönnél képei alapján, ki is az édesapa?

hirdetés

Arnold Schwarzenegger és korábbi felesége, Maria Shiver 25 év házasság után, 2011-ben vált el egymástól. A volt feleségnek jó oka volt arra, hogy beadja a válókeresetet, hiszen szeretett férjéről kiderült, hogy házasságon kívül is született egy gyereke.

Az itt látható Joseph Banea édesanyja az egykori házvezetőnő Mildred Banea. Amíg a fiú kicsi volt, könnyű volt eltitkolni, ki is a fiú apja, mert nem volt annyira szembetűnő a hasonlóság, de ahogy cseperedett, és egyre jobban megférfiasodott, már képtelenség volt nem látni a nyilvánvalót, hogy az apa: Arnold Schwarzenegger.

Érdekesség, hogy kisiskolás koráig maga a kisfiú sem tudta, hogy ki is a valódi apukája. Az eredetileg szakács végzettségű srác a csendes Bakersfieldben nőtt fel, de mialatt elvégezte a malibui Pepperdine Egyetemet, belekóstolt a nagyvilági életbe is, ma már elit körök sztárcsemetéivel barátkozik

hirdetés

Diplomaosztóján megjelent a világhírű édesapa is, aki így nyilatkozott egy ideig eltitkolt fiáról: „Mérhetetlenül büszke vagyok rá, hogy ilyen komolyan veszi az edzéseket és nem alkuszik meg”– mondta a People magazinnak Schwarzenegger. Évekkel ezelőtt Joseph is elkezdte a testépítést, aminek meg is lett az eredménye:

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Forrás:www.kedvesszavak.info

Következő cikk:   A képen valahol ott hűsöl egy macska: rád vár, hogy megtaláld