hirdetés
Egyéb, Emberek, Érdekesség

Sírás helyett mindenki könnyesre nevette magát a nagyapa temetésén

hirdetés

A dublini Shay Bradley mindig is imádta a tréfákat, és halála előtt is megtervezett egyet, aminek a temetésén kellett életbe lépnie, hogy még egyszer, utoljára megnevettesse szeretteit, vagy legalábbis mosolyt csaljon az arcukra ezekben a szomorú pillanatokban.

Shay Bradley-nek négy gyereke és nyolc unokája volt, és hosszas betegség után hunyt el.

A temetésről készült videófelvételek gyorsan elterjedtek a közösségi médiában, Bradley tréfájának köszönhetően. A felvételt az elhunyt lánya, Andrea Bradley osztotta meg a Facebookon. A videón a gyászoló rokonság látható, amint összegyűlnek a dublini Bohernabreena Temetőben, a nyitott sírgödör mellett, amiben Mr. Bradley koporsója hever.

hirdetés

Miközben az összegyűlt hozzátartozók az elhunytat siratják, váratlanul hallani lehet Mr. Bradley hangját a koporsóból, amelyet kopogás is kísér. „Hello. Engedjetek ki innen!” – hallatszik a videón.

hirdetés

Shay Bradley még a halála előtt előkészítette a poént, felvette a saját hangját, és elintézte, hogy a felvétel a koporsó belsejéből szóljon majd.

hirdetés

A jelenlévőket eleinte sokkolja a tréfa, a felvételen látni lehet a döbbent arcokat, ami nem is csoda, hiszen az lehetett a benyomásuk, hogy Shay a síron túlról szólítja meg őket.

hirdetés

Az emberek azonban hamarosan megértették, hogy a hangfelvétel korábban készült, és gondosan előkészített tréfáról van szó, és nevetni kezdtek, miközben Shay hangja így folytatta: „Sötét van idebent.” Bradley végül a Hello Again című Neil Diamond dalt kezdte el énekelni.

Bradley lánya azt írta a Facebookon: „Ez volt az apám utolsó kívánsága, mindig is nagy tréfamester volt. Sikerült megnevettetnie minket, amikor a legnagyobb szükségünk volt rá. Örökké szeretni foglak, Poppabear.”

hirdetés

Mr. Bradley egyik unokája, Chloe Kiernan pedig ezt írta a Twitteren: „A nagyapám azt akarta, hogy mindenki mosollyal az arcán távozzon a temetéséről, és ezt el is érte, olyan büszke vagyok. Soha nem múlt el nap, hogy ne viccelődött volna, és minden körülmények között mosolygott.”

hirdetés

Shay Bradley tréfájának szépsége abban rejlik, hogy egy hihetetlenül szomorú pillanatban képes volt mosolyt csalni szerettei arcára. Vicces gesztus, de olyan sok gyengédséget tartalmaz, amely örömet tud hozni mások életébe, és arra emlékeztet bennünket, hogy még a halál sem választhat el bennünket igazán egy családtagtól, akit szeretünk.

Forrás:filantropikum.com

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés