hirdetés
Érdekesség

Sokkot kaptak a rajongók Tom Cruise valódi arca láttán: rengetegen csalódtak

hirdetés

Hol vannak már azok az idők, amikor Tom Cruise-t 1990-ben, 1991-ben és 1997-ben a People magazin a világ legcsodálatosabb 50 embere közé választotta.

1995-ben az Empire magazin a történelem 100 legszexisebb filmcsillaga közé sorolta. Két évvel később pedig minden idők öt legnagyobb filmsztárja közé.

2002-ben és 2003-ban a Premiere magazin a 100 legbefolyásosabb ember listáján az első 20 közé, 2006-ban pedig Hollywood legbefolyásosabb színészének választotta, és a 2006-os lista 13. helyezettje lett, a Befolyás listán legjobban szereplő színész.

hirdetés

2006-ban a Forbes magazin által publikált A 100 híresség listáján némileg váratlanul Cruise került legfelülre.

hirdetés

A listát a 2005-ös és 2006-os évek jövedelmeiből, a Google web-hivatkozásainak számából, nyomtatott sajtóban, televízióban és rádióban történt megjelenéséből, valamint a 26 legnagyobb példányszámú magazinban történt megjelenésből generálták.

hirdetés

Idén, 2022-ben folytatás készült a legendás Top Gun című filmhez, amiben Tom Cruise volt az egyik főszereplő.

hirdetés

A film remek kritikákat kapott, és kiemelték, hogy Cruise is milyen fiatalos benne.

Úgy tűnik azonban, hogy a filmkockák és a valóság között óriási különbség van. Tom most hétvégén Salma Hayek társaságában vacsorázott.

Láthatjuk, hogy az idén 60 éves filmsztár arcán azért jócskán nyomot hagytak az évek.

hirdetés

Több rajongó sokkot kapott a fotók láttán, szerintük Tom nagyon leharcolt állapotban van. Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben:

hirdetés

hirdetés

Forrás: kedvesszavak.info

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés