hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

Több mint 20 éve élnek a csatornában, azt mondják, boldogok és mindenük megvan: megmutatták otthonukat

hirdetés

Mindannyian esünk át nagyon nehéz időszakon. ilyenkor az is előfordul, hogy letérünk a számunkra kijelölt helyes útról. Maria García, és Miguel Restrepo is ugyanígy voltak. Életük talán legsötétebb időszakában találkoztak. Mindketten nagyon erősen drogfüggők voltak.

Közös szenvedélyük aztán nagyon összekovácsolta őket. Egy csatorna mélyén találtak menedéket, és ott éltek káros, életveszélyes szenvedélyüknek, ahová később hajléktalanként kényszerültek, mivel nem számíthattak a családjaikra.

Ők ketten teljesen kiestek a szociális hálóból. Azonban ahelyett hogy feladták volna, az egymás iránti szeretet arra sarkallta őket, hogy kimásszanak a gödörből, amibe belepottyantak. Elkezdték egymást a maguk módján támogatni. Mivel azonban senki sem segített nekik, és nem volt munkájuk, így bevételük sem, ez nagyon nehéz volt.

hirdetés

Végül soha nem lett házuk, helyette abban a csatornában rendeztek be maguknak egy kedélyes kis lakot, ahol rendszeresen összejártak drogozni korábban. Elmondásuk szerint MINDENÜK MEGVAN amire szükségük van az életben, és nagyon boldogok. Ez egy igazán megdöbbentő állítás.

Gyakorlatilag mindenük megvan, csak kicsiben, mint egy átlagos háztartásban. Nyaralni nem mennek, helyette a “házukba” gyűjtögetnek különféle, mások által szemétként kidobott dolgot, amikkel kidekorálják a csatornát, melyben élnek.

hirdetés

Sokszor kérdezték már tőlük, hogy elmennének-e az otthonukból, mire ők mindig határozott nemmel feleltek, egy apró mosollyal a szájuk szélén. Ez mindent elárul:

hirdetés

hirdetés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Forrás:www.fontosszavak.info

Következő cikk:   Szőke nő és a szomszéd...