hirdetés
Egyéb, Emberek, Érdekesség

Több mint százmillióan hallották már ezt a fiút, aki elképesztő hangokat képes kiadni magából

hirdetés

A világ különböző pontjain elindított, változatos tehetségkutató műsorokba néha a legváratlanabb produkciókkal toppannak be a jelentkezők. Legtöbben persze énekes vagy hangszeres előadásokkal állnak színpadra.

Olyan viszont ritkán fordul elő, hogy hangszerek hangjait halljuk, ám azokat a hangokat nem a különböző hangszerekből csalogatják elő, hanem egyetlen ember felelős értük, aki csak és kizárólag a saját hangszálait, száját és nyelvét használja ennek érdekében.

Ebben az esetben pedig pont ez történt. Neil Rey Garcia Llanes olyat képes a hangjával művelni, amit a világon talán senki más nem. Ezt hallani kell, hiszen nem lehet szavakkal kifejezni az előadást, ami leginkább a beatbox műfajra hasonlít.

hirdetés

Számtalan különböző hangfajt szólaltat meg, élmény hallgatni, a közönség és a zsűri is el van alélva a szuper produkció láttán és főleg: hallatán! A videót már több mint százmillióan nézték meg:

hirdetés

hirdetés

Forrás:www.csodasszavak.com

Következő cikk:   Amikor a 14 éves kislány bemutatta ezt az előadást, a zsűri az asztal alá bújt, a biztonság érdekében!