hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

Végleg búcsút mondott Conchita Wurstnak az énekes: friss fotóin látható, hogy durván kigyúrta magát és férfias külsőre váltott

hirdetés

Már hét esztendeje annak, hogy Conchita Wurst Rise Like A Phoenix című dalával megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált. Akkor a művész egy csapásra ismert lett, és bizony elég sarkos véleményeket generált.

Voltak, akiknek nagyon tetszett, amit csinált és voltak olyanok is, akiknek nagyon nem. Mindenesetre egy biztos: képes volt érzelmeket kiváltani az őt nézőkből és hallgatókból.

Az eltelt hét év alatt az énekes, akinek polgári neve Thomas Neuwirth jó párszor megváltoztatta a külsejét. Thomas idén lesz 33 éves, és úgy tűnik, végleg búcsút mondott Conchita Wurst karakterének.

hirdetés

Külseje újra férfiasabb lett, kigyúrta magát, és a közösségi oldalára feltett képek tanúsága szerint mostanában így néz ki. A védjegyeként ismert szakáll azért megmaradt, attól eltekintve viszont óriásit változott az énekes kinézete:

hirdetés

hirdetés
hirdetés

Forrás:www.kedvesszavak.info

Következő cikk:   Az építőmunkásoknak megtiltották, hogy a rekkenő hőségben rövidnadrágot vegyenek: remek húzással vágtak vissza