hirdetés
Egyéb, Emberek, Érdekesség

Zseni vagy idióta? Mit árul el rólad az irka-firkád?

hirdetés

Azok a kis firkák, amiket telefonálás vagy egy megbeszélés alatt rajzolgatunk, sokat elárulnak arról, milyen emberek is vagyunk. Amikor firkálunk, a tudatalattink vezérli a tollunkat, így tehát a gondolataink és titkaink veszik át az irányítást.

A Bright Side szeretné megmutatni, hogy mit árulnak el rólunk a firkálmányaink.

1. Ember alakok

hirdetés

Ha embereket rajzolsz, akkor valószínűleg bizonytalannak érzed magad, próbálsz kibújni valamilyen felelősség alól. Ha egyszerű pálcikaembereket rajzolsz, azt jelenti, hogy lelkileg instabil vagy és szeretnél elkülönülni a téged körülvevő emberektől.

hirdetés

2. Szemek

hirdetés

Ha szemeket rajzolsz, a belső énedet mutatod meg vele. A nagy szemek egy közvetlen személyiséget mutatnak, a merev, bámész pillantású szemek azt az érzést keltik, hogy valaki figyel, míg a csukott szemek azt jelentik, hogy elutasítod, hogy belülről vizsgáld magad.

3. Az aláírásod

hirdetés

Akik a saját aláírásukat firkálják, azok egocentrikusak és arrogánsak. Ha tudat alatt is a saját nevedet vésed papírra, azzal énközpontú viselkedést mutatsz.

4. Állatok

Attól függően, hogy milyen állatot rajzolsz, nagyon sok mindent megtudhatsz a személyiségedről és az aktuális lelkiállapotodról. A tigris és a farkas a rejtett dühöt jelképezik, a róka azt, hogy valami sunyi dologra készülsz, a mókus azt, hogy törődésre és védelemre van szükséged, oroszlánt pedig akkor rajzol az ember, ha felsőbbrendűnek és jobbnak érzi magát másoknál. Ha sokszor rajzolod ugyanazt az állatot, valószínűleg magadat hasonlítod össze vele, belehelyezkedsz a szerepébe.

5. Négyzetek, gyémántok és egyéb geometriai alakzatok

Konkrét és határozott elképzeléseid vannak és emellett nagyon szókimondó is vagy, nem tartod magadban a véleményedet. Néha azonban túl félénk és óvatos vagy, ezt a viselkedést nem árt, ha átgondolod.

6. Nyilak

A nyíl egy vektort szimbolizál, az irányt az életedben. Ha a nyíl felfelé mutat, akkor társasági ember vagy, ha lefelé, akkor szeretsz egyedül időt tölteni. Ha balra mutat, akkor nagy valószínűséggel a múltban ragadtál, míg, ha jobbra néz, akkor izgatottan várod a jövő eseményeit.

Következő cikk:   Változtatni akart férje torzonborz külsején, felkért egy szakértőt: sikoltozott örömében, mikor meglátta, mire jutottak

7. Csillagok

Mindenáron a figyelem középpontjában szeretnél lenni, amikor belépsz egy szobába azt szeretnéd, hogy minden pillantás rád szegeződjön. Viszont, ha a csillagnak túl sok csúcsa van, vagy nagyon távol van a lap közepétől, azt is jelentheti, hogy depresszióban szenvedsz.

8. Virágok, felhők, Nap

Ha szép virágokat és napocskákat rajzolsz, amíg a telefonon beszélsz valakivel, azt jelenti, hogy meg vagy elégedve az életeddel és boldog dolgokat vársz a jövőtől is. Ezek a rajzok a pozitív kisugárzásodat jellemzik.

9. X-ek

Ez azt jelenti, hogy bűntudatot érzel valamiért, vagy magadat hibáztatod a múltban történtekért.

10. Házak és kockák

A szimmetrikus formák azt jelentik, hogy szereted rendben tartani a dolgaidat és megszervezni az életed eseményeit. Tudod, mit szeretnél elérni az életben, vannak céljaid és senki nem állhat az utadba, ha meg akarod őket valósítani.

Spirál

Nem a mások problémái foglalkoztatnak. Gyorsan, egyszerűen kezelni tudod a problémákat. Lehet hogy zseni vagy?

Orsó alakzat

Lehet, hogy hajlamos vagy a depresszióra. Több figyelemre van szükséged, vagy lehet, hogy hiányzik az életedből egy igaz barát, vagy talán csak inrovertált vagy.

hirdetés

Mi a véleményed?

Forrás:www.tudnivalok.eu