hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

Zseniális! Ezért dörzsölj almát az ablaküvegre!

hirdetés

Az alma igazi csodákra képes, ha az ablaküveget átdörzsöljük vele, ezt a trükköt azonban még nem sok háziasszony ismeri!

Ablaküveg

hirdetés

Ha az ablaküveget ujjlenyomatok, zsírfoltok, vagy egyéb más szennyeződések borítják és nem szeretnénk egy jobb minőségű, drága ablaktisztítóra költeni, akkor vágjunk ketté egy almát és dörzsöljük át vele az üveget. Végül vegyünk egy száraz rongyot, amivel töröljük szárazra a felületet. Meglátod, azt kérdezed majd magadtól, hogy erre az “ablaktisztítóra” eddig hogy nem gondoltál eddig!

Léteznek még más házi praktikák, amelyekkel könnyebbé tehetjük tükrök, üvegek tisztítását is. Lássunk most ezek közül is néhányat!

hirdetés

Fürdőszoba

hirdetés

Ha a fürdőszobai tükör vagy üveg a zuhanyzás folyamán bepárásodik és szinte mindennapos gondot okoz a tisztán tartása, akkor egy szappan darabbal dörzsöljük át a párásodó üveget vagy tükröt, majd töröljük szárazra. Egy jó időre a párásodás nem okoz majd gondot a fürdőszobánkban!

Ugyanilyen hatékony erre a problémára a borotvahab is, amelyet a szappanhoz hasonlóan kell alkalmazni és legalább ugyanilyen hatékonysággal rendelkezik.

hirdetés

Az ablaküvegek tisztításához pedig tökéletes az ecet, az almaecet, a szódabikarbónás víz, törölgetni és foltmentesre törölni pedig az újságpapír a legjobb megoldás.

hirdetés

Forrás:www.tudasfaja.com

Következő cikk:   A nő észrevesz egy ismerős fickót az étteremben